Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δραστηριότητες
Διαμένοντας στο Almira Hotel μπορείτε να εξερευνήστε τις άπειρες ομορφιές της Σκιάθου, να γνωρίστε την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της, να γευτείτε τη μοναδική γαστρονομία του τόπου και ανακαλύψτε τα μυστικά που κάνουν τη διαφορά του «ζειν» απ΄το «ευ ζειν».
Ιστιοπλοΐα
Ζήστε την ομορφιά του νησιού της Σκιάθου παρεα με το Αίολο, κάντε το ταξίδι της διάσημης ταινίας "Mama Mia" και εξερευνήστε τα μικρά νησιά γύρω από τη Σκιάθο.
Scuba Diving
Ανακαλύψτε τον υποβρύχιο κόσμο με έμπειρους εκπαιδευτές και αφήστε τα χρώματα του βυθού να σας εκπλήξουν.
Πεζοπορία
Ανακαλύψτε τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία του τόπου και το υπέροχο φυσικό περιβάλλον σε ένα οργανωμένο δίκτυο με 25 περιπάτους και μήκος πάνω από 197 χλμ.
Ενοικιάσεις σκαφών
Εξερευνήστε μόνοι σας με ασφάλεια την Σκιαθο, εξερευνώντας τις 70 και πλέον παραλίες του καθώς και τα πανέμορφα μικρά νησάκια στην νοτιά πλευρά του νησιού.
Θαλάσσια σπορ
Οι οργανωμένες επαγγελματικές σχολές θαλάσσιου σκι στην περιοχή θα σας προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων θαλάσσιων σπορ.