Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ορμητήριο για εκδρομές
Tο Almira Hotel απέχει μικρή απόσταση από το κέντρο, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Σκιάθου (10 λεπτά, οδικώς 8χλμ) και μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για ψώνια, διασκέδαση και περιηγήσεις σε ιστορικά μνημεία, μουσεία. Παράλληλα, προσφέρεται για εξορμήσεις προς κάθε κατεύθυνση του νησιού, για τις οποίες μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες που θα σας δώσει πρόθυμα το προσωπικό της ρεσεψιόν. Ενδεδειγμένες αποδράσεις είναι προς
ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΛΑΡΙΑ
The rocks - arches. The famous beach that made Skiathos famous, with the majestic appearance that causes awe and admiration to those who see it for the first time, is approached only by the sea when calm prevails.
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ «ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ»
Με πολύτιμες συλλογές από την πολιτιστική κληρονομιά και την ιδιαίτερη παραδοσιακή τέχνη του νησιού καθως και την προβολή του τρόπου ζωής του περασμένου αιώνα στη Σκιάθο.
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Το οποιο μέσα από τις συλλογές του αφηγείται και μας ταξιδεύει στους δύο αιώνες Ναυπηγικής και Ναυτικής Ιστορίας της Σκιάθου.
ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
Το σπίτι του μεγάλου έλληνα λογοθέτη έχει μετατραπεί σε μουσείο που αντικατοπτρίζει την ασκητική ζωή του, το 19ο αιώνα.
ΚΑΣΤΡΟ
• ΚΑΣΤΡΟ
Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού και ήταν το φυσικό οχυρό, όπου το 14ο αιώνα βρήκαν καταφύγιο οι ντόπιοι για να αποφύγουν τις επιθέσεις των πειρατών. Από τα χέρια των Βυζαντινών πέρασε στους Βενετούς και κατόπιν στους Τούρκους μέχρι την επανάσταση του 1821.
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ - ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ
Βρίσκεται πίσω από την παραλία στις Κουκουναριές. Είναι ένα μαγευτικό και ήρεμο τοπίο. Πολλά περιβαλλοντικά ευρωπαϊκά προγράμματα στηρίζουν τον υδροβιότοπο, ως τόπο υψηλής οικολογικής σημασίας.
Μονή Ευαγγελίστριας
Το ιστορικό Μοναστήρι Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με ίδρυση το 1754 στο οποίο σχεδιάστηκε, υφάνθηκε, ευλογήθηκε και υψώθηκε η πρώτη Ελληνική σημαία, με τον λευκό σταυρό στη μέση, σε γαλάζιο φόντο.