Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εστιατόριο Oregano
Κομψό κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Almira.

Κάντε την ωραιότερη αρχή της ημέρας επιλέγοντας το πρωινό σας μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ελληνικών και διεθνών γεύσεων που σερβίρουμε – ό,τι κι αν διαλέξετε είναι σίγουρο πως θα το απολαύσετε.
Ο ταλαντούχος σεφ του κεντρικού εστιατορίου και η ομάδα του θα ετοιμάσουν το ωραιότερο μεσημεριανό τραπέζι γεμάτο από ελληνικές γεύσεις, αρώματα και χρώματα. Είτε επιθυμείτε ένα ελαφρύ μεσημεριανό είτε ένα κανονικό γεύμα τα πιο νόστιμα πιάτα θα τα βρείτε εδώ.

Καθώς ο λαμπερός ελληνικός ήλιος δίνει τη θέση του στον έναστρο ουρανό, επισκεφθείτε το εστιατόριο και απολαύστε ένα μοναδικό δείπνο ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, συνοδευόμενο από επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα
Σνακ-Μπαρ Πισίνας
Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το pool snack bar, τους καφέδες, τα αναψυκτικά, τους χυμούς ή τα ποτά σας, καθώς και μικρογεύματα.